Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiNaistenpäivän elokuvailta Kärkölässä 8.3.
27.02.2019 09:47

Uusimmassa Hämeenkulmassa oli yksi Kärkölän tapahtumatieto lipsahtanut Hausjärvi-otsikon alle. Tapahtuma on siis Kärkölässä, mutta toki hausjärveläisetkin ovat erittäin tervetulleita:

Pe 8.3. klo 18 Naistenpäivän elokuvailta Järvelän Kinossa. Elokuva ”Nuori Astrid”. Näytöstä ennen klo 17.30 aulassa myynnissä kahvia, leivonnaisia ja arpoja. Elokuvalippu 5 €, tuotto Suomen UN Womenille eli kehitysmaiden naisille. Järj. Suomen UN Women Kärkölän paikallistoimikunta.Uusi Hämeenkulma ilmestyy la 23.2.
22.02.2019 13:15

Uusi Hämeenkulma jaetaan Hausjärven ja Kärkölän talouksiin lauantaina 23.2. Jakelua täydennetään maanantain aikana telinejakelulla mm. päivittäistavarakaupoissa. Mommilan Kyläpuodin noutolaatikosta uusi lehti on jo saatavilla, mutta varoitus jäisestä tiestä ja piha-alueesta on näillä keleillä paikallaan!

Uusin Hämeenkulma tulee luettavaksi ilmaiseksi myös oikealla olevasta linkistä lehtiluukku.fi:ssä.

Olemme tehneet muutoksia Hämeenkulman ilmestymisaikatauluihin. Tänä vuonna ilmestyy 10 numeroa ja toisen lehtemme, Keski-Hämeen, kanssa yhteinen Lomalehti heinäkuussa. Kevätkauden osalta muutos koskee seuraavaa numeroa, jonka uusi ilmestymispäivä sijoittuu eduskuntavaalien alle la 6.4.Hausjärven kulttuuripalkinto Ryttylän kyläkirjastolle
13.02.2019 10:37

Tiistaina 12.2. Ryttylän kyläkirjasto ry:n hallituksen puheenjohtaja Leila Peltonen ja kyläkirjaston toiminnanjohtaja Ulla Ollila-Perälä kävivät niiaamassa Hausjärven kunnanvaltuuston kokouksen alussa Ryttylän kyläkirjastolle myönnetyn kunnan vuoden 2018 kulttuuripalkinnon.

Sivistysjohtaja Joonas Riihimäki kertoi lyhyesti valinnan perusteet: Kyläkirjasto tuo aktiivista toimintaa kyläläisille. Kurssit, tapahtumat ja monipuolinen näyttelytoiminta kokoavat eri ikäisiä osallistujia yhteisen tekemisen äärelle.

Kyläkirjaston toiminnanjohtaja kiittää lämpimästi kaikkia vapaaehtoistoimijoita, joiden ansiosta tilaisuuksia on mahdollista järjestää. Kurssien ja kirjaston käytännön työt sujuvat iloisissa tunnelmissa ja talkoohengessä. Uudet kyläläiset ja lähialueen asukkaat ovat löytäneet paikan, jossa voi tavata tuttuja, oppia uutta ja latautua taiteen äärellä.Kärkölään uusi silta vanhan Joentaustan sillan tilalle
04.02.2019 15:25

ELY-keskus tiedottaa, että Kärkölään rakennetaan uusi silta Joentaustantien (tie 13869) Teuronjoen vanhan sillan viereen. Vanha silta on käytössä uuden sillan valmistumiseen asti. Rakentamiseen liittyviä töitä tehdään helmikuun 2019 alusta syksyyn 2019 asti. Rakentamisen ajan alueella on voimassa 30 km/h nopeusrajoitus.

Joentaustantie lähtee 54-tieltä Lappilan kohdalta kohti Oriharoa ja siltatyömaa on noin puoli kilometriä kantatieltä pohjoiseen päin.Palveluhakemistosta löydät lähialueen palveluita
13.08.2018 12:47

Oikealla olevasta PALVELUHAKEMISTO-linkistä löydät alueen palveluita silloin kun niitä tarvitset!Lue näköislehteä!
29.07.2018 08:18

Oikealla olevasta linkistä voit lukea Hämeenkulman uusinta näköislehteä ilmaiseksi ja rekisteröitymättä. Kokeile!
Palveluhakemisto


Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!