Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiHämeenkulma on kuukausilehti
30.03.2017 16:31

Hämeenkulma on Hausjärvellä ja Kärkölässä kotitalouksiin jaettava kuukausilehti, joka kertoo alueen ihmisistä ja asioista läheltä ja luotettavasti. Lähetä juttuvinkkisi toimitukseen, ilmoita tapahtumastasi, varaa mainostilaa ja anna palautetta vasemman reunan linkeistä. Lehden sähköisen version pääset lukemaan klikkaamalla oikean yläkulman lehden kuvaa. Tervetuloa viihtymään Hämeenkulman parissa!Minne mennä tänään?
30.03.2017 15:57

Hämeenkulman tapahtumakalenteri kertoo lähialueen tapahtumista koko kuukauden ajalta. Kalenterissa julkaistaan veloituksetta kaikille avoimien tapahtumien perustiedot: ajankohta, paikka, maksullisuus/maksuttomuus, yhteystietojen puhelinnumero ja järjestäjän nimi. Muistathan lähettää oman tapahtumasi tiedot toimitukseen myös toukokuun numeroa varten! Vapun alla, 27.4. ilmestyvän toukokuun numeron aineistot tapahtumakalenteriin tulee toimittaa 21.4. mennessä. Kätevimmin lähetät ilmoituksesi vasemman reunan linkistä "Lähetä tapahtumatieto".Huhtikuun Hämeenkulma on ilmestynyt
30.03.2017 15:52

Huhtikuun Hämeenkulma on suuri vaalinumero, jossa esittäytyvät lukuisat alueen kuntavaaliehdokkaista ja kerrotaan myös vaalitietoutta äänestypaikoista. Lehti jaetaan kaikkiin Hausjärven ja Kärkölän alueen kotitalouksiin.


Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!