Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiSeuraavan Hämeenkulman viimeinen aineistopäivä pe 19.1.
15.01.2018 15:56

Vielä ehdit laittaa yrityksen tai tapahtuman mainoksen 27.1. jaettavaan Hämeenkulmaan.

Mainosratkaisujen myyntiä hoitavan Sari Tanskasen tavoitat vielä perjantaina sähköpostilla ilmoitukset@ehl.fi tai puhelimella 050 371 0790. Sarin työpäivät Hämeenkulmassa ovat normaalisti perjantai ja maanantai.

Myös tapahtumakalenteritiedot, lukijan mielipidekirjoitukset ja kuvat pyydämme lähettämään viimeistään perjantaina sähköpostiin toimitus@ehl.fi

Seurapalstaa yhdistysten jäsenviesteille ja -tapahtumille ei kuukausi-Hämeenkulmassa enää ole, mutta muita yhdistysten toimintakuulumisia otamme mielellämme vastaan toimituksen sähköpostiin. Tapahtumien ennakkomainonnalle meillä on edulliset yhdistyshinnat, kysy lisää Sarilta, yhteystiedot yllä!Tammikuun Hämeenkulma ilmestyy viikolla 4
11.01.2018 11:10

Tammikuun Hämeenkulma jaetaan Hausjärven ja Kärkölän kotitalouksiin LAUANTAINA 27.1.2018.

Lehden painoaikataulu pysyy uudistuneesta jakeluaikataulusta huolimatta ennallaan. Sen vuoksi kaikki aineistot uutisiin, tapahtumakalenteriin ja ilmoituksiin tulee toimittaa lehteen jo edeltävällä viikolla, viimeistään perjantaihin 19.1. kello 15 mennessä.Joulu-Hämeenkulma on ilmestynyt!
17.12.2017 22:13

Joulu-Hämeenkulma on ilmestynyt 16.12. ja jaettu talouksiin Hausjärvellä sekä Kärkölässä. Jakelu on kattanut nyt myös Hausjärven taloudet HVK ja RMK postinumeroalueilla. Valitettavasti jakelu ei nyt kata Hietoisten postinumeroaluetta, mutta pyrimme etsimään sinne jakelupisteen. Jos et ole esim. mainoskiellon vuoksi saanut lehteä, sitä on saatavana jakotelineistä maanantai-iltapäivästä alkaen tutuista jakopisteistä. Näköislehden voi myös lukea ilmaiseksi verkko-osoitteen ehl.fi linkistä.Hämeenkulman jakelupäivä muuttuu lauantaille
26.11.2017 22:00

Hämeenkulman jakelupäivä muuttuu seuraavasta numerosta alkaen jakeluyhtiön muutoksen myötä lauantaiksi. Samalla jakelu tulee kattamaan Hausjärvellä myös HVK ja RMK postinumeroalueiden taloudet. Valitettavasti uusi jakelualue ei ulotu Hietoisten postinumeroalueelle, mutta pyrimme järjestämään sinne noutopisteen.

Seuraava eli Joulu-Hämeenkulma jaetaan talouksiin lauantaina 16.12. Pyydämme lähettämään siihen tulevat yhdistys- ym. tapahtumien uutiset ja kuvat, tammikuun tapahtumakalenteritiedot ja lukijoiden mielipidekirjoitukset verkkosivujen ehl.fi kautta tai toimituksen sähköpostiin toimitus@ehl.fi viimeistään pe 8.12.

Mainosratkaisujen myyntiä hoitaa Sari Tanskanen osa-aikaisesti. Hänet tavoittaa sähköpostilla ilmoitukset@ehl.fi tai puhelimella 050 371 0790 perjantaisin ja maanantaisin.


Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!