Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiMarraskuun Hämeenkulma jakotelineissä
01.11.2017 16:46

Jos marraskuun Hämeenkulma ei tullut kotiin, sen voi noutaa kauppareissulla näistä paikoista jakotelineestä: Oitissa K-Marketista, S-Marketista ja Pihvipaikasta, Ryttylässä K-Marketista ja Salesta, Lappilassa Tankkibaarista sekä Järvelässä M-Kauppahuone Pyrhöseltä ja Nesteeltä. Myös kirjastoissa ja kunnanvirastoissa on Hämeenkulmia mukaan otettavaksi.

Tänä vuonna ilmestyy vielä kaksi Hämeenkulmaa: to 23.11. (aineistopäivä pe 17.11.) ja Joulu-Hämeenkulma la 16.12. (aineistopäivä pe 8.12.)Koskisen Oy myi lämpölaitoksen Lahti Energialle
01.11.2017 16:44

Koskisen Oy ja Lahti Energia ovat sopineet lämpöliiketoiminnan kaupasta, jossa Koskisen Oy myy Järvelän tehdasalueiden voimalaitokset Lahti Energian perustamalle tytäryhtiö Pilke Energia Oy:lle. Kaupan myötä Pilke Energia Oy:stä tulee sekä Koskisen saha- että levyteollisuuden energiantuottaja. Koskisen levyteollisuuden voimalaitoksella katetaan myös Kärkölän kunnan kaukolämmön tarve. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.
Voimalaitosten kauppa on keskeinen osa Koskisen käynnissä olevaa muutosohjelmaa, ja se vahvistaa yhtiön mahdollisuuksia panostaa liiketoiminnan kehittämiseen ja lisää kykyä vastata tulevaisuuden haasteisiin kasvavilla puutuotemarkkinoilla.
"Tehdyllä kaupalla järjestämme rahoitustamme uudelleen, vahvistamme tasettamme ja saamme irrotettua pääomaa liiketoiminnan kehittämiseen. Nyt tehty sopimus Lahti Energian kanssa turvaa meille luotettavan ja kustannuksiltaan ennustettavan lämpöenergian saannin koko sopimuskauden ajan", kiittelee Koskisen konsernin toimitusjohtaja Jukka Pahta.Marraskuun Hämeenkulma on ilmestynyt
26.10.2017 11:04

Marraskuun Hämeenkulma on nyt jaossa Postin välityksellä Hausjärven ja Kärkölän talouksiin (ei ns. mainoskieltoihin ja HVK sekä RMK postinroiden kautta). Mahdollisista jakelupuutteista voi ilmoittaa Anna palautetta -kohdasta.

Jakelua täydennetään telinejakeluilla päivittäistavarakaupoissa.

Marraskuun Hämeenkulman voit lukea veloituksetta myös netissä. Lehtiluukkuun pääset klikkaamalla oikealla olevaa lehden kuvaketta.

Seuraava eli joulukuun Hämeenkulma jaetaan talouksiiin to 23.11. Pyydämme lähettämään siihen tulevat joulukuun yhdistys- ym. tapahtumauutiset ja kuvat, joulukuun tapahtumakalenteritiedot ja lukijoiden mielipidekirjoitukset verkkosivujen ehl.fi kautta tai toimituksen sähköpostiin toimitus@ehl.fi viimeistään pe 17.11.

Mainosratkaisujen myyntiä hoitaa Sari Tanskanen osa-aikaisesti. Hänet tavoittaa sähköpostilla ilmoitukset@ehl.fi tai puhelimella 050 371 0790 perjantaisin ja maanantaisin.Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!