Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiLomalehti nyt jakotelineissä
14.07.2017 08:20

Hämeenkulman ja paikallislehti Keski-Hämen yhteinen LOMALEHTI on nyt saatavana jakotelineistä Hausjärvellä Oitin K-Marketista, Oitin S-Marketista, Pihvipaikasta, Ryttylän Salesta ka K-Market Saariselta sekä Kärkölässä M-Kauppahuone Pyrhöseltä ja Lappilan Tankkibaarista. Lomalehteä ei jaeta talouksiin postitse, ota siis omasi mukaan käydessäsi kaupassa! Lomalehdessä on lähiseudun juttujen lisäksi mm. loppukesän Tapahtumakalenteri ja Lomakartta.

Seuraava Hämeenkulma ilmestyy jo kahden viikon päästä 27.7., katso edellistä uutistamme!Lomalehti telinejakoon to 13.7. ja seuraava Hämeenkulma to 27.7.
09.07.2017 20:40

Seuraava Hämeenkulma ilmestyy torstaina 27.7. sisältäen mm. Oitin Markkinoiden liitesivut.

Aineistopäivä uutisille, lukijoiden kuville, tapahtumakalenteritiedoille sekä ilmoituksille ja mainoksille on pe 21.7. Mainosasiat hoitaa Sari Tanskanen, puh. 050 371 0790, ilmoitukset@ehl.fi

Sitä ennen Hämeenkulman sekä Hauholla, Tuuloksessa, Lammilla ja Hämeenkoskella ilmestyvän Keski-Hämeen yhteinen LOMALEHTI tulee teline- ja liikejakeluun to 13.7. Hausjärvellä ja Kärkölässä sekä Keski-Hämeen alueella. Lehdessä on myös PÄIVITETTY LOMAKARTTA uusine kohteineen.

Lomalehti ilmestyy to 13.7.
26.06.2017 13:12

Hämeenkulman ja paikallislehti Keski-Hämeen yhteinen LOMALEHTI ILMESTYY to 13.7. Lomalehti on jaossa telinejakelussa Hausjärven ja Kärkölän jakopisteissä sekä Keski-Hämeen levikkialueella Hämeenkoskelta Hauholle. Tällä 15.000 kpl painoksen lomajulkaisulla tavoitat kätevästi niin vakiasukkaat kuin lomalaisetkin.
Kesäkartta uusitaan korjattuna Lomalehdessä ja ehdit vielä saada oman palvelusi näkyville!
Mainosaineistojen viimeinen jättöaika on ke 5.7. Ota yhteyttä mainosmyyntiimme sähköpostilla ilmoitukset@ehl.fi tai puh. 050 371 0790.Kesäkartassa kohteet väärissä paikoissa
11.06.2017 18:03

Hämeenkulman muuten niin mainioon Kesäkarttaan pääsi livahtamaan hankala virhe. Kartan kohteiden sijaintia merkkaavat väripallot siirtyivät paikaltaan, kun karttaa tallennettiin painokelpoiseen muotoon.

Kohteen oikea sijainti on n. 15 mm itäkoilliseen väripallon ilmaisemasta paikasta.

Keskustaajamien karttasuurennoksissa väripallot ovat oikeilla kohdillaan.

Virhe on erittäin harmillinen ja mahdoton enää korjata kun Hämeenkulman Kesälehdet on jo jaettumaailmalle. Pahoittelemme asiasta mainostajille ja kartan käyttäjille aiheutuvaa haittaa.

Heinäkuun puolivälissä ilmestyvässä Lomalehdessä kartta julkaistaan korjattuna. Lomalehti on saatavilla vain telinejakelussa.Kesä-Hämeenkulma on ilmestynyt!
02.06.2017 12:16

Kesä-Hämeenkulma on ilmestynyt ja jaettu postin välityksellä Hausjärven ja Kärkölän talouksiin. Jakelu ei kata ns. mainoskieltotalouksia eikä toistaiseksi Hausjärven HVK ja RMK-postinumeroalueita.

Lue miten 50-vuotias pianisti-säveltäjä-kapellimestari Olli Mustonen viihtyy Hausjärvellä, suunnittele Kesäkartan avulla retkiä lähiseudulle ja lue Tapahtumakalenterista mitä kaikkea kesällä on tarjolla Hausjärvellä ja Kärkölässä!

Kesä-Hämeenkulmaa on saatavana telineistä Ryttylässä K-Saariselta ja Salesta, Oitissa K-Marketista ja S-Marketista, Lappilassa Tankkibaarista, Järvelässä M-kauppahuone Pyrhöseltä. Lehteä on jaossa myös monissa muissa liikkeissä sekä kunnanvirastoissa ja kirjastoissa. Jakelupaikkoja täydennetään vielä viikolla 23.

Näköislehden voit lukea oikealla olevasta linkistä ilmaiseksi.


Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!