Hausjärven ja Kärkölän kuukausilehtiLokakuun Hämeenkulma on jo työn alla!
13.09.2017 12:30

Syyskuun Hämeenkulmaa on vielä jaossa Kärkölässä M-kauppahuone Pyrhösellä, Lappilassa Tankkibaarissa, Oitissa K-Marketissa, S-Marketissa ja Pihvipaikassa sekä Ryttylässä K-Marketissa ja S-Marketissa.

Seuraava eli lokakuun Hämeenkulma jaetaan talouksiiin to 28.9. Pyydämme lähettämään siihen tulevat syyskuun yhdistys- ym. tapahtumauutiset ja kuvat, lokakuun tapahtumakalenteritiedot ja lukijoiden mielipidekirjoitukset verkkosivujen ehl.fi kautta tai toimituksen sähköpostiin toimitus@ehl.fi viimeistään pe 22.9.

Mainosratkaisujen myyntiä hoitaa Sari Tanskanen osa-aikaisesti. Hänet tavoittaa sähköpostilla ilmoitukset@ehl.fi tai puhelimella 050 371 0790 perjantaisin ja maanantaisin.

Syyskuun Hämeenkulma ilmestynyt
31.08.2017 10:17

Syyskuun Hämeenkulma jaetaan tänään Postin välityksillä Hausjärven ja Kärkölän talouksiin (ei ns. mainoskieltoihin ja HVK sekä RMK postinroiden kautta). Mahdollisista jakelupuutteista voi ilmoittaa Anna palautetta -kohdasta.

Jakelua täydennetään ensi viikon aikana telinejakeluilla päivittäistavarakaupoissa.

Syyskuun Hämeenkulma kertoo mm. tunnelmat Kärkölän 150-vuotisjuhlista, Hausjärven Perinnepäivästä, Lasse Kalervon Suomi100 -juhlalevystä ja Hikiän kaupan jatkumisesta sekä paljon muuta!


Lue näköislehteä!
Osta näköislehti!